Θέλετε να τα μαθαίνετε Πρώτοι?

Ενημερωθείτε αμεσα για νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

Newsletters!

Υγραεριοκίνηση

Η Υγραεριοκίνηση επιτέλους είναι εδώ στην Κύπρο!!


Η Υγραεριοκίνηση στην Κύπρο:

Με εκατομμύρια οδηγούς και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση καταλαμβάνει τη θέση που της αξίζει και στην Κύπρο ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης. Τη στιγμή που οι τιμές των καυσίμων έχουν φθάσει σε απαγορευτικά σημεία έχοντας καταστήσει ασύμφορη την χρήση των αυτοκινήτων, η υγραεριοκίνηση μπαίνει στη ζωή μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινηθούμε και πάλι.

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να πάρει την απόφαση να κάνει αυτή τη συμφέρουσα μετατροπή στο όχημα του και να απευθυνθεί σε έναν ικανό και έμπειρο εγκαταστάτη υγραεριοκίνησης. Με την καθοδήγηση του να επιλεχθεί ο σωστός τύπος κιτ υγραερίου όπου θα πρέπει να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο και να υπάρχει πλήρης συμβατότητα.

Αγόρασε ένα σύστημα που θα σου προσφέρει μέχρι και 20% λιγότερη κατανάλωση, ένα σύστημα που ΔΕΝ χρειάζεται απολύτως καμία συντήρηση και ΠΟΤΕ, ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, ένα σύστημα που θα σου ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ την επένδυση σου πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό είναι το LiquidSI απο την Vialle!

Τι είναι Υγραεριοκίνηση:

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα  το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

Τι είναι το Υγραέριο-LPG:

Είναι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου ή υγροποιημένο μίγμα προπανίου και βουτανίου. Το υγραέριο κίνησης αποκαλείται επίσης και LPG το οποίο σημαίνει «υγροποιημένο αέριο πετρελαίου» Liquefied Petroleum Gas. To LPG είναι ένα υποπροϊόν του διυλιστηρίου ή παράγεται κατευθείαν από τη γεώτρηση ως το αποκαλούμενο συναφές αέριο.

Η εξοικονόμηση της υγραεριοκίνησης είναι σημαντική προς τον καταναλωτή γιατί μειώνει δραστικά τα έξοδα μετακίνησής έως και 45% δίχως να θυσιάζει την απόδοση του οχήματος του ή την ασφάλεια των επιβατών. Ήδη από την πρώτη μέρα θα υπάρξει δραματική μείωση του κόστους των καυσίμων εν συγκρίσει με τη βενζίνη. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση της αξίας της οχήματος στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν δύο καύσιμα καθώς επίσης και το κέρδος στην αυτονομία. Τέλος, διατηρώντας την αξία του κινητήρα μέσω ήπιας καύσης, οποιαδήποτε μετατροπή σε υγραέριο είναι μία πραγματική εμπειρία οικονομίας.

Όσο για την ασφάλεια της υγραεριοκίνησης, η πίεση λειτουργίας για ένα αυτοκίνητο με υγραέριο είναι 6-10 bar (στρογγυλοποιημένη). Για να διασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, κάθε δεξαμενή καυσίμου υπόκειται σε δοκιμή ασφαλείας σε πίεση 40 bar. Τα αυτοκίνητα με μετατροπή  υγραερίου είναι εξοπλισμένα με διαφορετικά συστήματα ασφαλείας. Σε περίπτωση ατυχήματος, τα συστήματα ασφαλείας όπως η βαλβίδα μονής ροής και η βαλβίδα ασφαλείας αποτρέπουν μέσα σε δευτερόλεπτα την ανεξέλεγκτη διαρροή του αερίου. Ακόμη και στην περίπτωση φωτιάς, οι βαλβίδες απομόνωσης και άλλες λειτουργίες εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η ηλεκτροβαλβίδα είναι ελεγχόμενη από τη μονάδα ελέγχου του υγραερίου, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει την άμεση διακοπή της ροής του αερίου.

Vialle:

Η C.E. 4Cars LTD διαθέτει στην Κυπριακή αγορά το νέο  σύστημα υγρού ψεκασμού της Ολλανδικής Vialle LiquidSi. Το κιτ  είναι προσιτού κόστους υγρού ψεκασμού χωρίς να υστερεί σε ποιότητα με τα άλλα συστήματα της Ολλανδικής εταιρίας. Από την έναρξή της το 1967 η Vialle, έχει δημιουργήσει μια εξέχουσα παγκόσμια θέση με καινοτόμα και αξιόπιστα εξαρτήματα και συστήματα υγραερίου που διανέμονται σε όλο τον κόσμο.

Liquid Si:

Το LiquidSi είναι ένα καινοτόμο σύστημα υγραερίου που εγχέει το LPG στον κινητήρα σε υγρή φάση. Αυτό οδηγεί σε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο λειτουργίας από τα συστήματα αέριου ψεκασμού LPG. Λειτουργεί καλά σε ακραίες συνθήκες, η απόδοσή του δεν επηρεάζεται από τις υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, το μίγμα υγραέριο ή τα ποσοστά υγρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τους σύγχρονους κινητήρες πολλαπλού ψεκασμού, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων τούρμπο. Αυτό οδηγεί σε ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα, που σας δίνει ατελείωτα χιλιόμετρα ευχάριστης οδήγησης και εξοικονόμηση καυσίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πώς Δουλεύει το Liquid SI:

To liquid Si σαν ιδέα και σαν σύστημα είναι πολύ απλή. Η ειδική αντλία πίεσης ενσωματώνετε με την πολυβαλβίδα η οποία ταιριάζει σε κανονικές δεξαμενές με ενιαία τρύπα. Η αντλία αντλεί το υγρό αέριο LPG μέσω της γραμμής αερίου απευθείας σε ειδικό μπέκ . Το υγραέριο διοχετεύεται στο συλλέκτη. Τέλος το σύστημα ελέγχεται από τις ξεχωριστές ECU.

Facebook