Θέλετε να τα μαθαίνετε Πρώτοι?

Ενημερωθείτε αμεσα για νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

Newsletters!

Συνεργείο Αυτοκινήτων


Το συνεργείο της C.E. 4 Cars LTD ξεκίνησε την λειτουργία του ως XD Auto Specialist το 1993 από τον Ξενή Δημοσθένους, ο οποίος προσφέρει   την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, άριστες υπηρεσίες για αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.Με άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την προσωπική σας ασφάλεια αλλά και των δικών σας ανθρώπων.                        

Ο χώρος μας είναι πάντα καθαρός και φιλόξενος και μπορείτε να επιβλέπετε τις εργασίες που πραγματοποιούμε στο όχημα σας, πίνοντας ένα γευστικό καφέ που σας προσφέρουμε στο χώρο υποδοχής των επισκεπτών μας.Στα 10 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά , καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Το συνεργείο αναλαμβάνει όλο το πλήθος των εργασιών και υπηρεσιών που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Οι Υπηρεσίες του Συνεργείου μας:

Facebook