Θέλετε να τα μαθαίνετε Πρώτοι?

Ενημερωθείτε αμεσα για νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

Newsletters!

Mobileye


2016-05-10_153903

Το MOBILEYE είναι μια καινοτόμος σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε όχημα. Αποτελείται από μια έξυπνη κάμερα, τοποθετημένη στο παρμπρίζ του οχήματος, η οποία παρακολουθεί διαρκώς τον δρόμο μπροστά και λειτουργεί ως ένα «τρίτο μάτι» για τη μείωση ή τον περιορισμό του κινδύνου σύγκρουσης.
Η μοναδική τεχνολογία τεχνητής όρασης του MOBILEYE ανιχνεύει λωρίδες, οχήματα, μοτοσικλέτες, πινακίδες ταχύτητας, ποδηλάτες και πεζούς.
Χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τις πληροφορίες από την κάμερα, μετρά την απόσταση οδήγησης και υπολογίζει τον χρόνο της πιθανής σύγκρουσης με άλλα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα και πεζούς.
Το MOBILEYE παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στους οδηγούς σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου σύγκρουσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αντιδράσουν.
Αφού έχει ήδη υιοθετηθεί τόσο από τον εταιρικό όσο και τον ιδιωτικό τομέα, το Mobileye είναι μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη, απλή λύση κάμερας που μειώνει και μετριάζει αποτελεσματικά τα ατυχήματα.


Οι Λειτουργίες του Mobileye


Το Mobileye ανιχνεύει τα οχήματα στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν κινδυνεύει από οπίσθια σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα.

Το Mobileye ανιχνεύει τους πεζούς και τους ποδηλάτες στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν διατρέχει κίνδυνο σύγκρουσης, μετριάζοντας τον κίνδυνο.

Το Mobileye ανιχνεύει τις σημάνσεις των λωρίδων κυκλοφορίας στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν παρεκκλίνει ακούσια (ή χωρίς τη χρήση φλάς) από τη λωρίδα κυκλοφορίας του, μετριάζοντας τον κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης. 

Το Mobileye υπολογίζει την απόσταση, σε δευτερόλεπτα, ανάμεσα στο όχημά σας και το προπορευόμενο όχημα και σας ειδοποιεί όταν πλησιάσετε πάρα πολύ, μετριάζοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Το Mobileye ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα υψηλής δέσμης,
ανάλογα με το επίπεδο του φωτός και τη απόσταση από τα οχήματα που
κινούνται με αντίθετη κατεύθυνση.

Το Mobileye ανιχνεύει τα σήματα κυκλοφορίας και σας παρέχει το πραγματικό όριο ταχύτητας που αναφέρεται στον δρόμο, διασφαλίζοντας ότι είστε πάντα ενήμεροι.

Facebook