Θέλετε να τα μαθαίνετε Πρώτοι?

Ενημερωθείτε αμεσα για νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

Newsletters!

Intellic


Η εταιρεία Intellic Efas από το 1998 είναι μια διεθνής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα στο Hausmannstatte. Έχει δραστηριοποιηθεί στην τεχνολογία ψηφιακού ταχογράφου και έχει εγκριθεί ως ευρωπαϊκός κατασκευαστής ταχογράφου. Ο ταχογράφος EFAS είναι σήμερα ο ταχύτερος ψηφιακός ταχογράφος στην αγορά. H EFKON θέτει νέα τεχνικά πρότυπα στα ψηφιακά ταχύμετρα με EFAS. Η EFAS αναπτύχθηκε με επίκεντρο τη μεγιστοποίηση φιλικότητα προς το χρήστη και αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην καθημερινή χρήση: Ανάγνωση και εκτύπωση των δεδομένων είναι γρήγορη και εύκολη εξοικονόμηση χρόνου του καθενός. Τα περιττά και ενοχλητικοί χρόνοι αναμονής για τον οδηγό, εταιρείες, εργαστήρια και αξιωματούχοι κατά την πρόσβαση στα δεδομένα μειώνονται στο ελάχιστο. Αυτή η εξοικονόμηση χρόνου αυξάνει σημαντικά την σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τον χρήστη.
 
 Η EFAS με βάση  τον κανονισμό της ΕΕ 1360/2002 και ISO 16844 από την καταγραφή της οδήγησης, η διανυθείσα απόσταση, η ταχύτητα του οχήματος και η διαθεσιμότητα των καρτών του συνοδηγού. Μια εσωτερική ηλεκτρονική μνήμη χρησιμεύει για να καταγράφει τα στοιχεία. Οι ειδικές εκδηλώσεις, όπως υπερβολική ταχύτητα,οι  ελαττωματικές κάρτες  που λείπουν και οι προσπάθειες χειραγώγησης ανιχνεύονται και καταγράφονται αυτόματα. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης στην ίδια τη συσκευή και στην κάρτα του οδηγού. Η μαζική μνήμη έχει την ικανότητα να καταγράφει όλες τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου max. 365 ημέρες.
 
 Η συσκευή EFAS αποτελείται από τη συσκευή ελέγχου με οθόνη LCD δύο γραμμών, δύο υποδοχές για τις κάρτες του οδηγού και του συνοδηγού, ευκολόχρηστο περιβάλλον χρήσης για τη βαθμονόμηση και τη λήψη δεδομένων, μια μονάδα εκτύπωσης, και 6 πλήκτρα λειτουργίας. Μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα πρότυπο υποδοχής  του στερεοφωνικό στο αυτοκινήτου.Οι ειδοποιήσεις προειδοποίηση μπορεί να εκπέμπονται οπτικά και ακουστικά, εάν είναι επιθυμητό. Προαιρετικά το EFAS μπορεί να είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα επικοινωνιών υπερύθρου.
 

 

 Τα κύρια χαρακτηριστικά του EFAS είναι:

  • Ταχύτητα
  • Έυχρηστος και διαισθητικός στο μενού
  • Nομική Ασφάλεια
  • Προστασία Επενδύσεων
  • Έυκολη ενσωμάτωση στο αυτοκίνητο
  • Γρήγορη εκτύπωση
  • Μεγάλη χωρητικότητα μνήμης
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Αντικαταστάσιμη μονάδα εκτυπωτή

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video για τον EFAS:

Facebook