Θέλετε να τα μαθαίνετε Πρώτοι?

Ενημερωθείτε αμεσα για νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

Newsletters!

Blog

Αυτή η αφίσα θα σε κάνει να μην ξαναστείλεις μήνυμα ενώ οδηγείς

Μία γιγαντοαφίσα που έκανε την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο του Τορόντο στον Καναδά προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, αλλά στην ουσία θέλει να περάσει με πολύ προκλητικό τρόπο ένα πολύ θετικό μήνυμα.Η αφίσα γράφει με μεγάλα γράμματα «Text & Drive» (δηλαδή στέλνε μηνύματα στο κινητό σου ενώ οδηγείς) και αρχικά χιλιάδες οδηγοί ξαφνιάστηκαν όταν είδαν την επιγραφή. Ωστόσο αν προσέξει κανείς καλύτερα θα δει πως η αφίσα είναι διαφήμιση για το γραφείο κηδειών Wathan Funeral Homes.

Read more...

Κρατάς και εσύ το κινητό όταν οδηγάς?!

Δες το παρακάτω video που  δημιούργησε η Volkswagen, για το σχετικό θέμα: » Κρατάς και εσύ το κινητό όταν οδηγάς?!«

Όταν το δείς ξανασκέψου αν συνεχίζεις να το κάνεις μετά από αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα !! 

Read more...

Η Υγραεριοκίνηση στη Κύπρο

Η Υγραεριοκίνησης επιτέλους είναι εδώ.
Αν χρειάζεσαι να μειώσεις το κόστος των καυσίμων σου, κάνε το ΣΩΣΤΑ.
Αγόρασε ένα σύστημα χωρίς να χρειάζεται συντήρηση, χωρίς να πρέπει να πληρώνεις επιπρόσθετα λάδια για τη λιγότερη φθορά της μηχανή σου, χωρίς να τρέχεις για προγραμματισμό κάθε φορά που αλλάζει η σύσταση του υγραερίου (2 φορές το χρόνο), χωρίς να μειώσεις την δύναμη του κινητήρα σου, χωρίς να πληρώνεις περισσότερο καύσιμο.
Αγόρασε ένα σύστημα που θα σου προσφέρει μέχρι και 20% λιγότερη κατανάλωση, ένα σύστημα που ΔΕΝ χρειάζεται απολύτως καμία συντήρηση και ΠΟΤΕ, ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, ένα σύστημα που θα σου ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ την επένδυση σου πολύ πιο γρήγορα.
Τα συστήματα υγραερίου, ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ, αποδεδειγμένα υπερτερούν κατά πολύ τα συστήματα ΑΕΡΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ. Γι’ αυτό είναι και πιο φτηνά!!!!
Υγραεριοκινήσου με VIALLE.
Το σύστημα Υγραεριοκίνησης με την γρηγορότερη απόσβεση από όλα τα συστήματα LPG.

Read more...

Facebook